Foto: Aline Forsström

Hatad av många, älskad av få. Lunds största skvallertant Aline ‘Glappkäft’ Forsström har haft örat mot rälsen för att leverera det mest sanningsenliga skvallret som Lupef har att leverera. Källorna? Osäkra! Folk? Rosenrasande! Skvallret? Smaskigt!

Ryktet går att..
Ordförande Adrian Edelborg har varit på span efter förlovningsringar. Stämmer det att han äntligen ska fria till sekreterare Johan Blomberg? Paret har nyligen setts titta efter fastigheter och har sitt öga på att flytta in på Lupefs kontor innan årsskiftet.

Jag har hört att...
Anledningen till att Oskar Jonson reser så mycket är för att han ska vara med i denna säsong av Masked Singer. Säkra källor säger att det är han som är under Pandans mask.

Mina källor säger att...
Sexmästeriet tänker bryta sig loss från Lupef och skapa en egen verksamhet som håller en konstant cykelfest på Delphi. Utskottets plan är att i framtiden hålla underjordiska raves i Stadsparken.

Jag får egentligen inte säga det här, men…
Minna Falklöf Malmer hävdar att hennes “pojkvän” ska ut och resa igen. Enligt en säker källa så har ingen sett honom och det finns tvivel om han faktiskt ens finns.

Skvallret på stan är att...
Som del av föreningens framtida jämställdhetsarbete, har före detta jämlikhetsansvarige Daniela Astudillo anmält styrelsen till en utbildning hos Anal Extas.


Panorama är en politiskt och religiöst obunden studenttidning och de eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Aline Forsström, Skribent

Kategorier: Webbvecka