Foto: Minna Falklöf Malmer

I Lupef spirar alltid kärleken, men två månader efter novischperioden, en vild ”sex and the sittning” och en grönskande botanisk trädgård gjorde att vi misstänkte att kärleksproblemen var fler än någonsin… Kärleksgurusarna (läs skvallertanterna) Aline Forsström och Minna Falklöf Malmer har därför stått till er tjänst att svara på allt mellan himmel och jord. Stort som smått, seriöst som tramserier!

Aline Forsström, expert på toxicska metoder och relationsoptimering

Minna Falklöf Malmer, flermånaderlig praktisk erfarenhet i Messenger-kontakt och FaceTime-vinklar

Jag är jätterädd för tjejer. Vill verkligen komma nära, men jag är superrädd. Vad gör jag? Snälla hjälp!

Kära rädda person, 

Jag förstår. Jag har stött på många som har haft det problemet. Jag har dock aldrig upplevt det, cus’ bitches love me. Jag har hjälpt andra att komma över sin rädsla för det kvinnliga könet genom att byta program. Jag rekommenderar starkt att byta till psykologprogrammet, för har hört att det är många kvinnor där. Genom att börja psykologprogrammet tror även folk att du är en bra lyssnare och bra problemlösare. Säg “jag pluggar psykolog” så kommer tjejer att flockas kring dig och be om en diagnos. Viktigt också att väva in lite astrologi i det hela, för att verkligen få brudarna på fall. Du är ett lejon? Såklart att du är narcissist!

Min pojkvän är utomlands hela tiden. I för sig så bor han i ett annat land, men ändå! Hört att Minna har lite samma problem. Kan du ge några tips? : (

Kära desperata flickvän,

Jag har tyvärr inga goda råd att ge, utan har faktiskt övervägt att skriva in själv! För att komma över mina egna sorger ser jag till att i tid och otid alltid nämna honom, men aldrig under några omständigheter vid namn. Som en metafor för det avstånd hans konstanta bortafinnande skapar mellan oss. Kanske kan vi skapa en gemensam stödgrupp för lundaänkor? Personer med flickvänner på praktik får inte vara med. Alternativt kan du dumpa din kille och hjälpa personen nedan.

Hur ska jag hitta en fru?

Kära lyckosökare,

Att finna en gemål i detta klimat är minst sagt en pärs. Kvinnor, eller ‘females’ som jag benämner dem, är extremt kinkiga med män och fokuserar mest på karriären. Giftermål är det sista de tänker på. Därför har jag sammanställt en fyrstegsraket för att finna en hustru.

  1. Bli snuskigt rik. Brudar älskar cash och helst mycket av det. Detta gör du lättast genom att investera i aktier genom Avanza eller bli lånehaj.
  2. Skaffa ett Tiktok konto
  3. Lägg ut ‘content’ om hur rik du är. Helst ska du även berätta hur höga standards du har och hur andra killar inte vet hur man ska hantera en ‘riktig kvinna’
  4. Negga tjejer i kommentarerna på Tiktok. Exempel är: ‘Du är så modig som har på dig den klänningen!’ eller ‘Du är så fin trots dina sneda tänder’

Genom mina fyra steg så kommer du att hitta en fruga på nolltid! 


Panorama är en politiskt och religiöst obunden studenttidning och de eventuella åsikter och råd som uttrycks är skribenternas egna.

Aline Forsström, Skribent

Minna Falklöf Malmer, Skribent